Successos

successos

Un incendi calcina una nau de precuinats a Riudellots

Un total de quinze dotacions de bombers van participar en l'extinció de l'incendi d'una nau de 3.000 metres quadrats on hi treballen 40 persones

Cap a dos quarts de cinc de la tarda d'ahir es va detectar un incendi en una nau industrial del polígon Polingesa de Riudellots de la Selva. Fins a quinze dotacions de bombers participaven ahir per extingir les flames i, en el moment de tancar aquesta edició, l'incendi encara no estava extingit, i segons els bombers el més probable és que hagi cremat tota la nit.

Es tracta d'una nau de 3.000 metres quadrats destinada a precuinar productes del porc (aquelles safates amb morro i orella que es veuen sovint als supermercats i bars). Segons Manel Castells, propietari de l'empresa, una persona encarregada de la neteja va detectar l'incendi cap a dos quarts de cinc, prop de les calderes on es couen els productes. En aquells moments dins la nau només hi havia tres operaris que hi feien treballs de manteniment. Ningú no va prendre mal i van ser ells mateixos qui van trucar els bombers. A la nau normalment hi treballen una quarantena de persones. Al cap de poca estona que s'iniciés el foc, hi va haver una forta explosió que es va fer sentir a la resta de les naus del polígon. No va arribar a explotar, però, un tanc de gas propà que hi ha a fora. Segons Castells, aquest tanc no està operatiu, perquè tal com explica el propietari treballen amb gas natural. Al cap de més d'una hora de treballs va caure la teulada i el foc va començar a consumir la maquinària amb l'ajut dels greixos naturals del producte que treballaven. De moment, no se'n saben les causes.

Els bombers van haver de sufocar dijous a la matinada un incendi en un mas abandonat dels afores d'Osor, el Mas Grau. En el moment dels fets no hi havia ningú dins de l'habitatge, però sembla que últimament havia estat ocupat per un indigent. Les flames van afectar una habitació i dues corts.

LA DATA

17.30h
L'incendi es va iniciar prop de dos quarts de cinc de la tarda i els bombers van rebre l'avís a les 17.42h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.