Successos

Una víctima mortal i poques retencions durant aquest pont

Aquest pont de la Puríssima, que va acabar ahir, ha estat un dels més tranquils dels últims anys a la xarxa viària catalana. Des de divendres fins ahir hi ha hagut un únic accident mortal i les retencions no han estat reiterades ni gaire llargues, segons van explicar ahir fonts del Servei Català de Trànsit. Pel pont de la Puríssima de l'any passat, en canvi, van morir a les carreteres catalanes vuit persones, mentre que el 2008 la xifra va ser de cinc; el 2007, es va repetir aquest nombre de víctimes mortals; i l'any 2006, el nombre de morts es va situar a sis.

L'operació tornada es va fer repartida en dos dies, dilluns i ahir, i aquesta circumstància ha afavorit la tranquil·litat a la xarxa viària, segons Trànsit. A l'hora de tancar aquesta edició, el balanç que feia Trànsit era de “tranquil·litat” de la jornada d'ahir, que clausurava l'operació tornada d'aquestes curtes vacances. Al matí es van detectar retencions puntuals i al migdia, una circulació intensa, però sense que els vehicles formessin llargues cues. Els problemes es van localitzar a la C-16, però també van ser puntuals. L'eix que va a Vic i Espinelves també va ser un dels punts problemàtics, i alguns conductors que anaven a visitar la Fira de l'Avet o la Fira Medieval van haver de fer cues a la carretera.

A les comarques gironines no hi va haver cap incidència de trànsit important, exceptuant la que va provocar un accident que hi va haver al matí a Vilallonga de Ter. Fonts de Trànsit van explicar que un vehicle va sortir de la carretera GIV- 5264 a un quart de dotze del migdia, i durant una hora, els Mossos d'Esquadra van tallar aquesta via i van haver de desviar el trànsit per carreteres alternatives. L'accident no va provocar ferits greus.

L'accident

L'accident mortal d'aquestes vacances va passar ahir a la matinada, al terme de Vallfogona de Balaguer (Noguera). Un jove de 20 anys que conduïa un cotxe per la carretera comarcal C-13 va sortir de la via per causes que es desconeixen i va morir a l'instant. Al mateix turisme hi viatjava un altre noi, que es va fer ferides lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.