Successos

Enxampen dos lladres a Valls amb la furgoneta plena de material robat en una masia de Sarral

La policia local imputa a un dels detinguts un delicte de trencament de condemna perquè tenia prohibit acostar-se a Valls arran d'un episodi de maltractaments a la seva parella

La policia local va detenir, dimarts, a la matinada, dos veïns de Valls, de 35 i de 36 anys, acusats d'un robatori amb força en una masia de Sarral (Conca de Barberà). Els agents van interceptar els dos individus, cap a la una de la matinada, a la plaça del a Font de la Manxa, de Valls, quan circulaven amb una furgoneta de la marca Citroën que va cridar l'atenció dels policies perquè la suspensió de la part posterior era més baixa del que és normal. La patrulla va seguir el vehicle i a l'altura del carrer de Sant Francesc li va donar l'alto. Després d'identificar el conductor i l'ocupant –un de nacionalitat espanyola i l'altre de nacionalitat marroquina–, els agents van registrar el vehicle i van comissar tot el material que hi havia a la part del darrere, perquè les dues persones identificades no van poder justificar l'origen de les peces, bàsicament estris i material usat en el conreu. Amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra es va poder determinar que els objectes havien estat robats en una masia de Sarral, propietat d'un veí de Valls. Entre el material sostret hi havia cent pals de ferro, cinquanta vares, tres-cents quilos de cable galvanitzat, un bidó de ferro, un motocultor, un somier, desenes de pues i una presa de corrent.

La policia local va detenir els dos homes per un delicte de robatori amb força i també va imputar a un dels dos homes un delicte de trencament de condemna ja que havia estat condemnat a no entrar al municipi de Valls per un cas de violència de gènere l'any 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.