Successos

Enganyada, amenaçada, agredida i robada

Olena , la víctima que s'ha personat també com a acusació particular, va explicar, commocionada i amb tot detall, com la van portar d'Ucraïna enganyada . Feia poc que havia enviudat, tenia un fill de tres anys i cobrava 40 euros mensuals fent de cambrera quan la mare de l'acusada li va oferir fer la mateixa feina però cobrant uns 1.200 euros. Va arribar amb una altra de les víctimes i quan els acusats la van deixar davant el club Dallas li van donar una roba transparent, sabates de plataforma i les van obligar a prostituir-se aquella mateixa nit. “Em vaig quedar pàl·lida. Creia que somniava“, va dir.

Olena també va explicar que les vigilaven t tot el dia i les amenaçaven perquè no ho expliquessin a ningú ni fugissin. La noia va relatar també diferents episodis d'amenaces i agressions. Cada tres dies, els acusats la visitaven i li feien entregar tot el que guanyava. “Només em quedava 5 euros per a tabac. Ameijeiras l'amenaçava amb autoritat emparant-se en la placa de guàrdia civil.

La noia, però, va incórrer en alguna contradicció i se la va sentir en una de les gravacions oferint els seus serveis a un dels acusats, a qui es dirigia com a “Nica”, malgrat que havia dit que el seu nom autèntic no el va descobrir fins que va ser detingut, perquè es feia dir Luis.