Successos

robatoris a dojo

Assalten un bar d'Argelaguer i hi perden les claus del cotxe

Els Mossos van trobar abandonat a prop del poble un vehicle que s'obria amb les claus perdudes

Els lladres van tenir temps de rebentar i buidar les escurabutxaques

Uns lladres van assaltar ahir a la matinada l'hostal Can Xac d'Argelaguer i van tenir temps de rebentar i buidar les màquines escurabutxaques abans que sonés l'alarma, que es va disparar un xic abans de les quatre.

Els lladres van accedir a l'hostal, situat arran de l'antiga carretera d'Olot a Besalú, a través del tancat de la casa veïna. Es van enfilar amb una escala, van trencar la reixa i després van entrar a la cuina i d'allà a la zona del menjador, on hi ha les màquines escurabutxaques. Els assaltants van destrossar totalment les màquines i les van buidar de monedes. Tot apunta que després van haver de fugir de forma precipitada perquè va saltar l'alarma. Quan els Mossos van anar a fer la inspecció al local van trobar unes claus de cotxe que havien quedat agafades a la reixa per on els lladres havien entrat i sortit. Més tard, en fer una inspecció per la zona, a la sortida de la població van descobrir una furgoneta abandonada i van comprovar que les claus que els lladres havien perdut corresponien a aquest vehicle. Tot apunta, doncs, que els assaltants es van veure obligats a fugir a peu perquè no van poder engegar el cotxe amb què havien anat al poble i que els havia de servir per assegurar-se la fugida. Ara, aquest vehicle s'ha convertit en la principal pista que tenen els Mossos per intentar trobar els autors del robatori.

LA DATA

20.11.2010
Cap a les quatre
de la matinada es quan es va disparar l'alarma pel robatori a Can Xac d'Argelaguer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.