Successos

NARCOTRÀFIC

Fereixen d'un tret un noi en un punt de tràfic de Cabanes

El noi va rebre un tret de bala que li va afectar el coll i l'espatlla, i uns veïns els van portar a l'hospital

Enxampen a l'aeroport de Girona un home que duia 118 càpsules d'haixix, d'un pes de 1.187 grams, al budell

Un noi d'origen senegalès d'uns 23 anys va ser ferit per una arma de foc el 24 d'octubre a la nit, en una zona de Cabanes on és freqüent el tràfic de drogues. En aquesta zona, situada a prop de l'N-II i que és de confluència amb el municipi veí de Pont de Molins, els Mossos d'Esquadra hi van recuperar un vehicle abandonat que podria haver tingut relació amb el cas. El vehicle estava abandonat en un camí públic del municipi, i inicialment es va pensar que podia ser de la víctima.

Arran del succés, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació, que encara està oberta, i de moment no han detingut l'agressor o les persones relacionades amb el cas.

Trasllat a l'hospital

Després de l'agressió, la víctima va demanar ajuda a uns veïns que passaven per la zona, que el van traslladar a l'hospital de Figueres. Per circumstàncies no aclarides, un cop dintre de la població de Figueres el noi ferit va sortir del vehicle i va anar tot sol a l'hospital de la localitat perquè el tractessin de les ferides que tenia.

El tret va ser efectuat per una arma de petit calibre. La bala li va entrar pel maxil·lar i li va sortir pel coll, però després li va tornar a impactar a l'omòplat i li va tornar a sortir per l'espatlla.

Els Mossos d'Esquadra continuen la investigació del cas i han inspeccionat el voltant de la zona de Cabanes on van tenir lloc els fets amb l'objectiu de comprovar si hi havia més casquets de bala o qualsevol indici que els pogués conduir a esclarir els esdeveniments.

A Cabanes s'hi produeixen des de fa temps episodis conflictius en aquesta zona propera a l'N-II per la presència de traficants de droga, molts dels quals provenen de França..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.