Successos

figueres

Condemna de 6 anys pel segrest de Figueres

Van apallissar la víctima i la van tenir lligada i amb els ulls tapats en un pis

La secció tercera de l'Audiència ha condemnat a sis anys Noureddine Ben Cheikh i Nasir Garrouj perquè el 30 de juny del 2006 van segrestar un compatriota a Sant Pere Pescador, el van lligar, el van apallissar i, amb els ulls tapats amb cinta aïllant, se'l van emportar a un pis de Figueres, on el van tenir lligat i amb els ulls tapats fins que la Guàrdia Civil el va alliberar, l'endemà. La sentència considera provat que els dos homes van intentar cobrar un rescat, fent tres trucades a familiars de la víctima, als quals primer van reclamar 70.000 euros i després ho van rebaixar a 20.000. També s'ha condemnat Nasir Garrouj a un any de presó per un delicte contra la salut pública, ja que al pis on van passar els fets –en el qual ell residia– es va trobar un quilo d'haixix. D'aquest delicte, el tribunal ha absolt Cheikh i també Nicoleta Valentina Mihai, propietària del pis i dona de Garrouj.

La principal prova valorada per a la condemna han estat les converses telefòniques enregistrades que van mantenir els acusats quan tenien retingut l'home, i la versió que aquest va donar dels fets.

Nicoleta Valentina Mihai ha estat absolta del segrest, perquè la víctima no parla d'ella en cap moment i quan truca al seu marit preguntant “pel noi” no queda clar que faci referència a la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.