Successos

ASSASSINATS A LA CARITAT D'OLOT

Va anar a la vetlla d'una de les víctimes i “no hi havia manera de fer-lo sortir”

Joan Vila també va ser al funeral de Sabina Masllorens i es va arribar a fer pesat amb els familiars explicant-los com l'apreciava i que la cuidava molt bé

Sabina Masllorens Sala, de 87 anys, la dona que Joan Vila ha confessat que va matar el 12 d'octubre, havia estat ingressada en una residència de Sant Joan les Fonts però els seus familiars no estaven contents amb el servei i van decidir dur-la a la Caritat d'Olot. Segons han declarat els familiars, allà ben aviat s'hi va trobar molt a gust i “sempre parlava molt bé d'en Joan”. El dia del Pilar, al matí, Masllorens va rebre la visita d'una familiar i van estar una estona mirant la televisió. Mentre veien la desfilada de les Forces Armades, va entrar el zelador Vila i va fer broma i va dir-li a la familiar que la seva parenta estava bé de salut.

Estava bé de salut

La parenta va anar a casa i cap a quarts de vuit va rebre una trucada de la Caritat per avisar-la que Sabina Masllorens havia tingut “un col·lapse” i que es trobava molt malament. Diversos familiars van anar a la Caritat i van arribar a temps encara de veure Sabina amb vida però pels símptomes que presentava, la metgessa, per telèfon, ja els havia dit que no hi havia res a fer. Poca estona després, la metgessa en va certificar la mort per “hemorràgia interna”. Un cop comunicada la mort, Joan Vila es va passar deu minuts donant-los el condol, xerrant tot sol sobre com apreciava Sabina i dient-los que era gran i que s'hauria “acabat morint de gana o d'ofegament”.

El dijous dia 14, Joan Vila, acompanyat de la seva mare, es va presentar al tanatori i va voler anar a veure el cos de Sabina. Va entrar a la sala i no en va sortir fins que l'hi van obligar perquè havien de traslladar el cos per fer el funeral. “No hi havia manera de fer-lo sortir”, va declarar un familiar, que també va veure que el zelador assistia a la missa funeral.

Una altra! Quina mala sort. Fa una colla de caps de setmana que sempre se'm moren a mi
Joan Vila Dilmé
zelador assassí confés de tres ÀVIES de la caritat
Hores abans que Sabina morís, Vila va fer broma amb ella i ens van dir que estava molt bé de salut
familiar de sabina masllorens
Sento molt el que ha passat i més en aquest cas, ja que me l'apreciava molt, la Sabina
Joan Vila Dilmé
zelador assassí confés de tres ÀVIES de la caritat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.