Successos

robatoris a dojo

Assalten a casa seva uns jubilats a Riudarenes

Els quatre lladres els van colpejar i amenaçar que els matarien amb un punxó i els van robar 12.000 euros, les joies i aparells electrònics

Els encaputxats ja els van intentar robar un altre dia

Aniversari fatal d'una parella de jubilats a Riudarenes que van ser atacats per un grup de quatre lladres dins de casa seva. Els fets van tenir lloc el 12 d'octubre passat. Eren dos quarts de deu de la nit i l'home, de 60 anys, i la dona, de 50, estaven dins del seu domicili del carrer Rosal número 29, de la urbanització Can Fornaca. Fora plovia a bots i barrals. L'home, que s'havia passat la tarda jugant a la consola de videojocs, pretenia sortir al porxo de la casa per fumar-se una cigarreta. En el moment que va obrir la porta del domicili, va sorprendre un home que s'estava posant una caputxa. Sense que pogués reaccionar, el lladre va empènyer l'home i el va tirar a terra. Tot seguit, un altre assaltant va entrar dins del domicili i es va dirigir a la dona, que estava menjant asseguda al sofà. El lladres li van clavar un cop de puny a la cara que li va trencar les ulleres, fer-li un ull de vellut i una ferida interna al nas, per on va sagnar durant tot l'assalt. A la parella, de nacionalitat espanyola, els van amenaçar que si aixecaven el cap de terra els matarien. De fet, la dona explica que un dels assaltants li va posar un punxó a l'esquena i la va advertir que li clavaria si no feia el que li deien. “Volem els diners, on són els diners”, cridaven els lladres.

Una broma dels amics

En un primer moment, la parella de jubilats es va pensar que es tractava d'una broma dels seus amics, ja que aquell dia era el seu aniversari. Però des del moment que l'assalt es va tornar violent la parella es va posar molt nerviosa. De fet, la dona es va espantar tant que en un moment de l'assalt es va desmaiar. Va ser en aquell moment en què els lladres també es van espantar i van témer que la dona hagués patit un atac de cor, ja que quan la dona es va despertar es va trobar que els lladres l'estaven atenent amb un got d'aigua.

Mentre dos dels assaltants vigilaven la parella, dos lladres més, també encaputxats, regiraven tot el domicili a la recerca de material per robar. Finalment, i després de 20 minuts desvalisant tota la casa, es van endur 12.000 euros, joies i material electrònic. Un cop van tenir tot el botí, els quatre assaltants van fugir corrent del domicili i van pujar en un vehicle, on molt probablement els esperava un cinquè lladre que feia tasques de vigilància. Des de llavors, que el matrimoni ja no es troba segur en el seu domicili i s'està replantejant marxar de la urbanització. L'home explica que fins i tot el gos té un trauma i des de l'assalt que no borda.

L'arma, una destral

La parella explica que els assaltants feia dies que rondaven per la zona, ja que feia un parell de setmanes que la dona els va sorprendre intentant entrar al domicili, però es va posar a cridar i els va foragitar. A l'endemà d'aquest intent d'assalt, l'home es va trobar una destral de grans dimensions que els lladres volien utilitzar per intimidar-los.

LA DATA

12.10.10
és l'aniversari de la parella
i el dia en què van ser assaltats per quatre lladres a la urbanització Can Fornaca


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.