Successos

El PSPV de Castelló denuncia deficiències en la prevenció d'inundacions

Els socialistes exigeixen la revisió i millora dels equipament per a previndre els efectes de les pluges torrencials

El Grup Socialista en l'Ajuntament de Castelló ha alertat hui, en la Comissió de Desenvolupament de la Ciutat, de les deficiències que presenten alguns sistemes de prevenció d'inundacions davant una eventual gota freda i n'ha exigit la revisió.

Segons el portaveu adjunt socialista, Mario Edo, les comportes del parc litoral estan bloquejades i no han sigut netejades les últimes setmanes. També ha remarcat que la séquia del camí Fondo presenta un nivell d'aigua bastant alt, de manera que podria desbordar-se en cas que es rebera un torrent de pluja elevat i ha preguntat per la neteja de les ribes del riu Sec que, segons Edo, estan plenes de brossa.

També ha reclamat informació sobre el funcionament del sistema d'evacuació d'aigües en la zona de l'avinguda de Ferrandis Salvador, que el passat dissabte ja va estar a punt de desbordar-se, i ha remarcat que els treballs de millora del clavegueram estan encara en fase d'execució. Segons Edo, en el cas eventual d'una situació de gota freda el sistema d'evacuació d'aigües podria col·lapsar-se i propiciar un efecte retorn que derivaria les aigües pluvials a les edificacions de la zona, tal com ha succeït els últims temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.