Successos

La jonquera

El jutjat condemna a ser expulsat un venedor ambulant

El venedor va agredir un agent de la Policia Local que el va identificar al Pertús

La població de la Jonquera és lliurarà d'un dels molts venedors ambulants il·legals que operen al Pertús i que tants maldecaps els ha originat si es pot executar la sentència que ha dictat el jutjat penal número 2 de Figueres contra el venedor Baddreddine Zaroual. El jutjat va condemnar Zaroual a un any i mig de presó, però se li va commutar la pena per l'expulsió de l'Estat espanyol.

Els fets pels quals va ser condemnat el venedor es remunten a l'estiu del 2008. Un agent auxiliar de la policia local de la Jonquera va demanar la documentació a un home que feia venda ambulant per poder-lo denunciar, segons l'ordenança municipal, i confiscar-li el material. El venedor, Baddreddine Zaroual, va reaccionar ventant un cop al pit a l'agent i empentant-lo. També li va ventar un cop de puny a la mandíbula esquerra i coces als genolls. De resultes de l'agressió, l'auxiliar de policia va tenir diverses contusions. Finalment, van poder detenir l'agressor i el van posar a disposició judicial. La sentència ha arribat al cap de dos anys.

A la policia local de la Jonquera i la Policía Nacional hi ha hagut diversos episodis de violència per part de venedors ambulants que, a la població, han esdevingut un problema greu de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.