Successos

trànsit

Dos morts en dos accidents a Quart i Riudarenes

El primer accident va tenir lloc a la C-65 quan un motorista de Quart va sortir de la via

Un veí d'Hostalric va xocar contra un arbre i va morir a la GI-555, i l'acompanyant va resultar ferit lleu

Dues persones van morir ahir en dos accidents de trànsit a les carreteres gironines. El primer dels xocs va tenir lloc vora les nou del matí a la carretera C-65, al punt quilomètric 27, al terme municipal de Quart. Els serveis d'emergència van rebre l'avís que els alertava que un motorista s'havia accidentat. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets van comprovar que, per causes que encara s'estan investigant, un motorista que conduïa una BMW de gran cilindrada, havia sortit de la via. A causa de l'accident el conductor de la moto, Pere González Martín, un home de 53 anys veí de Quart, va morir.

Posteriorment, al punt de dos quarts de quatre de la tarda, els serveis d'emergència van rebre un altre avís que els alertava d'un altre accident de trànsit al punt quilomètric 7 de la GI-555, al terme municipal de Riudarenes. Quan els agents policials van arribar al lloc dels fets van comprovar que, per causes que es desconeixen, un turisme, un BMW model 525, amb dos únics ocupants, havia sortit de la via i havia xocat frontalment contra un arbre. A causa del xoc van quedar atrapats els dos ocupants i va resultar mort el conductor del turisme, Alfonso Fernández, de 33 anys i veí d'Hostalric. L'acompanyant va resultar ferit lleu.

Aquest 2010 ja han perdut la vida 62 persones en els 56 accidents mortals que hi ha hagut a les carreteres gironines. El darrer va tenir lloc el 29 de setembre passat, quan un veí de Cassà de la Selva va morir en un accident al punt quilomètric 732 de l'N-II al terme municipal de Vilademuls, al Pla de l'Estany. Jordi Casellas i Vila, de 81 anys, es volia incorporar a la via en direcció a Girona, però un camió que circulava en sentit Figueres el va envestir lateralment.

Atropellament mortal

Per altra banda, un vianant va morir dijous en un atropellament a Santa Coloma de Gramenet, quan va ser envestit per un Citroën Xsara.

LA XIFRA

62
persones
han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres gironines durant aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.