Successos

el cas de la dona esquarterada a sant pere pescador

A la presó per assassinat i profanació de cadàver

El jutge decreta ordre de presó provisional sense fiança per a Daniel Imandt, que ahir tampoc va voler declarar davant el jutge

El sospitós ja havia estat arrestat al seu país per robatori d'un cotxe

Daniel Imandt, detingut pel cas de la dona trobada esquarterada a Sant Pere Pescador, tampoc va declarar ahir davant del jutge de Figueres al·legant que no estava en condicions d'afrontar l'interrogatori, bàsicament perquè les darreres nits, que ha passat als calabossos, no havia pogut dormir. Carles Monguilod, advocat d'Imandt, va mantenir que el seu client no refusarà respondre davant del jutge quan estigui en condicions. El fiscal, que es va quedar sense les respostes del sospitós, va donar per fet que hi havia indicis que avalaven que Imandt havia mort Sabrina Tverbouss Twerdy amb una arma blanca a casa seva i que posteriorment havia esquarterat el cadàver, i va demanar que empresonessin Imandt. Atenent la petició del fiscal, el jutge va dictar ordre de presó sense fiança per un delicte d'assassinat i un altre de profanació de cadàver. El sospitós va ser traslladat a la presó de Figueres.

Les ulleres del lletrat

Imandt va exposar que part del seu malestar és ocasionat pel fet que té seriosos problemes de visió per culpa de les tretze diòptries que pateix i no pot disposar d'ulleres perquè els Mossos li van comissar les dues que té. Com a solució provisional fins que Imandt recuperi les seves, es va acceptar que Monguilod li deixi unes de seves, que casualment li serveixen força bé al detingut.

La defensa va demanar al jutjat que es fes un informe forense a Imandt en relació amb unes ferides que presenta als braços, i que ja havien estat detectades en el moment de la detenció i ja consten en els informes judicials. Les ferides podrien servir per demostrar que hi va haver una batussa entre la víctima i el sospitós, que divendres al vespre van ser vistos sopant amb normalitat en un restaurant de la població. El crim es podria haver perpetrat la nit de divendres a dissabte, segons els pèrits, que apunten que la dona va morir entre 48 i 60 hores abans de ser trobat el cos, esquarterat i amb les vísceres buidades. Tot i les dificultats que suposava establir la causa de la mort pel fraccionament del cadàver, els forenses han pogut determinar que Sabrina va morir per ferides d'arma blanca. Per com va deixar els fragments del cos i arrencar les vísceres, es dedueix que l'esquarterador tenia un bon domini de les eines de tall i un gran coneixement de l'anatomia humana.

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador tenia previst consensuar, ahir a la nit, en el decurs del ple municipal, un manifest de condemna del violent cas que s'ha produït a la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.