Successos

trànsit

Mor un veí de Cassà en un xoc a Vilademuls

El conductor s'incorporava a l'N-II i un camió el va envestir lateralment

Un veí de Cassà de la Selva va morir ahir en un accident de trànsit a l'N-II. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de tres de la tarda al punt quilomètric 732 de l'N-II al terme municipal de Vilademuls, al Pla de l'Estany. Jordi Casellas i Vila, de 81 anys, es volia incorporar a la via en direcció a Girona, però un camió que circulava en sentit Figueres el va envestir lateralment. De resultes del fort impacte, el veí de Cassà va morir a l'acte, mentre que l'acompanyant, que viatjava al mateix turisme, va resultar ferida greument i va ser traslladada a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona. Per la seva banda, el conductor del camió va resultar il·lès.

Al lloc dels fets es van desplaçar cinc efectius dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat –que van haver de fer tasques d'excarceració–, efectius sanitaris i grues.

Seixanta morts aquest any

Aquest any ja han mort 60 persones en diferents accidents de trànsit a les carreteres de les comarques gironines. El darrer va tenir lloc a Maià de Montcal el 9 de setembre, on van morir un home i una dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.