Successos

TRÀNSIT

Mor atropellat un veí de la Cellera de Ter

L'accident va ser a Brunyola, on van xocar dos cotxes, i un va atropellar l'home

Un veí de la la Cellera de Ter, Jesús Serramitja Pujol, de 77 anys, va morir ahir després de ser atropellat en un accident que va tenir lloc a Brunyola, poc després de les nou del matí.

El succés va passar a la carretera C-63, al punt quilomètric 35, quant dos vehicles, un turisme i una furgoneta, que conduïa la víctima, van patir un encalç, un xoc per darrere. Els dos vehicles estaven ocupats només pels conductors. En un moment determinat després de la topada, en desfrenar el turisme per moure'l i sense posar-lo en marxa, es va produir l'atropellament accidental al conductor de la furgoneta. L'home va ser traslladat ferit a l'hospital de Santa Caterina de Salt, on va morir hores després.

Al lloc de l'accident s'hi van traslladar efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Servei d'Emergències Mèdiques.

Accident a Balaguer

Així mateix, un altre accident es va produir ahir en una explotació agrícola i ramadera de Balaguer (Noguera), quan un tractor que estava treballant va topar amb la biga d'un cobert, la qual es va desplaçar i va caure a sobre el conductor, que va morir. La víctima tenia 56 anys i era veí de Balaguer.

D'altra banda, el balanç d'aquest cap de setmana ha estat tràgic a les carreteres catalanes, amb un total de quatre morts. Dues de les víctimes mortals van tenir lloc diumenge en un accident a Tordera, a la GI-512, en un xoc entre dos vehicles. Un home de 82 anys va morir dissabte quant el turisme que conduïa va caure en un canal del riu Ebre a Deltebre. També dissabte va morir un home de 30 anys quan va sortir de la via el cotxe que conduïa a les Oluges (Segarra).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.