Successos

successos

Detenen un belga acusat d'esquarterar la parella

L'home l'hauria matada i després n'hauria guardat el cos en un frigorífic en una casa als afores de Sant Pere Pescador

El detingut volia cremar el cadàver i va demanar ajuda a un jardiner, que el va acabar denunciant

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home de nacionalitat belga d'uns 40 anys a Sant Pere Pescador. Se l'acusa d'haver matat la parella, i posteriorment n'hauria esquarterat el cos. Un cop comès l'assassinat, l'acusat va trucar a un home de nacionalitat pakistanesa que li feia tasques de jardineria a casa. El detingut li va demanar si volia guanyar uns diners extres, i li va explicar que havia mort la dona i que es volia desfer del cadàver. El presumpte assassí, fins i tot, va arribar a ensenyar-li el cadàver de la dona, que havia deixat en un frigorífic del seu domicili particular, que és als afores de Sant Pere Pescador i que feia un any que havia adquirit. El detingut va proposar al jardiner que cremés el cadàver, per no deixar rastre del crim. Però l'home s'hi va negar en rodó. Va ser llavors que el detingut va retenir durant una estona el jardiner al seu domicili. Tot i així, al final, el jardiner es va poder escapar, i a quarts de sis de la tarda va anar a denunciar el cas a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Roses. L'home va explicar als agents tot el que havia passat, i que havia vist el cadàver de la dona mig esquarterat, almenys el cap. Davant les evidències, els Mossos d'Esquadra van muntar una operació per buscar l'assassí, que havia fugit de casa seva. Durant la recerca, una patrulla que feia un control a la carretera va veure el cotxe del sospitós, que al final es va poder escapar dels agents. L'home va tornar a casa seva, on l'esperava la policia, i va ser detingut.

L'home va ser conduït fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Roses, on va declarar davant dels agents policials. Posteriorment, a les 10 del vespre, el detingut va ser conduït juntament amb la comitiva judicial fins al seu domicili de Sant Pere Pescador, on es va fer la inspecció ocular. Dins del domicili, efectivament, es va comprovar que hi havia el cos mutilat de la dona. Els investigadors van estar ben bé dues hores recollint proves de dins del domicili. Finalment, pels volts de la mitjanit, personal dels serveis funeraris van fer l'aixecament del cadàver i es van endur de l'habitatge el cos de la víctima.

Segons va explicar un veí, el presumpte homicida feia temps que vivia en una altra urbanització del municipi. L'home havia arribat amb la seva dona a Sant Pere Pescador, però fa un any es va divorciar, i va ser aleshores quan va comprar aquesta casa a l'antiga propietària.

El detingut va ser conduït novament fins a la comissaria de Roses, on quedarà detingut fins que el jutge decideixi si l'envia a la presó. Avui es preveu que els investigadors continuïn recollint proves a l'escenari del crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.