Successos

judicial

Dos dels detinguts en l'operació als bordells, a la presó

El jutge deixa en llibertat amb càrrecs l'amo dels clubs Edén i Eclipse, però li prohibeixen sortir del país

Finalment l'operació policial de la Policía Nacional en bordells de les comarques gironines ha acabat amb l'empresonament de dos dels detinguts. L'escorcoll va tenir lloc dimecres a la matinada als clubs Edén (Melianta), Eclipse (Mont-ras) i La Paloma Blanca (Medinyà) i quatre domicilis (alguns d'utilitzats també per oferir serveis sexuals) a la Bisbal d'Empordà, Calonge i Barcelona. Aquella nit, l'operació va acabar amb la detenció d'una vintena de persones, entre elles José Moreno, propietari de l'Eclipse i l'Edén, i Juan Rodríguez, l'amo de La Paloma Blanca. Rodríguez ja havia quedat en llibertat després de passar per la comissaria; en canvi, Moreno es va haver de presentar ahir davant del jutge. Tot i així, l'amo de l'Eclipse i l'Edén es va acollir al seu dret de no declarar. Per tot plegat, el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs, però Moreno no podrà sortir del país.

Així mateix, dos dels detinguts, un de nacionalitat brasilera i un de dominicà, van ingressar ahir a la presó. D'una banda, el brasiler està acusat d'un delicte de prostitució i contra els drets dels ciutadans, i l'altre, de nacionalitat dominicana, està acusat d'un delicte contra els drets dels treballadors.

L'advocat de Moreno, Lluís Frigola, va insistir ahir que els dos homes empresonats no tenen cap relació contractual amb els clubs, sinó que s'havien posat en contacte amb els bordells per intentar portar noies brasileres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.