Successos

rescats

Cinc rescats a muntanya sense cap ferit greu

Els efectius de rescat dels bombers van haver d'actuar ahir en diverses zones del país

Els bombers van fer ahir cinc sortides de rescats, la majoria dels quals van ser a muntanya. No hi va haver cap ferit de gravetat tot i que molts es van accidentar en zones de difícil accés.

A tres quarts de dotze del migdia, un ciclista de 54 anys es va accidentar a la zona del turó de les Torres, a Àger (Noguera). El ferit va ser evacuat amb l'helicòpter fins a l'hospital Arnau de Vilanova amb una ferida oberta al braç i múltiples contusions.

A les 11:00 h, van haver de rescatar un ciclista de 45 anys a la baixada del puig de la Creu, a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), a una zona d'accés difícil. El ferit, de caràcter lleu, va ser evacuat amb helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

A les 11.30 h, un helicòpter amb efectius del Grae i del grup d'emergències mèdiques dels bombers es va desplaçar a la zona del puig de la Coma Dolla, a Ogassa, per rescatar un motorista accidentat. Els bombers van traslladar un home de 34 anys, amb una possible fractura de turmell, a l'hospital de Campdevànol.

Un home de 34 anys que feia senderisme a la zona de Ferreres, al Montseny, es va luxar l'espatlla i va haver de ser evacuat amb ambulància a un centre hospitalari.

Per últim, una dona de 54 anys es va torçar un turmell en una excursió a la zona del refugi Delgado Ubeda a Saldes (Berguedà). Els bombers la van haver d'evacuar amb helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.