Punt divers

Gas Natural inicia el subministrament al nucli urbà de Tivissa després de construir un gasoducte de 7 km

TERRES DE L'EBRE

La companyia Gas Natural ha iniciat el subministrament de gas al nucli urbà de Tivissa (Ribera d'Ebre) aquesta setmana, segons ha informat la mateixa empresa. L'arribada del gas natural al municipi ha requerit la construcció d'un gasoducte de més de 7 km de longitud, que ha suposat una inversió de prop d'1,6 MEUR. A l'interior de la població, la longitud de la xarxa de subministrament que ja ha entrat en servei és de més d'1,1 km, si bé en els propers mesos s'enllestirà la totalitat dels 4 km de xarxa de longitud previstos i que permetran portar el subministrament de gas natural a tota la població.

Gas Natural assegura haver invertit prop de 2 MEUR per fer arribar el servei de gas natural al municipi de Tivissa, on aquesta setmana ja s'ha iniciat el subministrament. Al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, la companyia subministra aquesta energia a més de 40 municipis, entre els quals s'hi inclouen les vuits capitals de les comarques on és present.

Actualment, Gas Natural està present a més de 300 municipis i entitats descentralitzades de Catalunya on, asseguren, més del 93% de la població està en disposició de poder utilitzar el gas natural a les seves llars, indústries i establiments comercials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.