Punt divers

La neu es fa notar a part de la Segarra amb afectacions en algunes vies

CATALUNYA CENTRAL

La neu s'ha fet notar aquest dimarts al migdia a part de la Segarra. Així, municipis com les Oluges, Sant Ramon, Estaràs i Ivorra, entre d'altres, han quedat emblanquinats. Els vehicles que circulaven per les carreteres secundàries del voltant ho havien de fer amb precaució. Segons informa el Servei Català del Trànsit (SCT) però, són necessàries les cadenes a la C-25 entre les Oluges i Manresa per l'Eix Transversal. D'altra banda, a la Panadella (Anoia) diverses màquines llevaneus ja estan preparades per actuar quan sigui necessari tot i que la nevada en aquesta zona no s'ha deixat notar gaire. Els operaris estimen que més avançat el vespre i la nit potser si que serà necessària la seva intervenció.

A la capital Cervera només s'han deixat veure caure alguns flocs a primera hora de la tarda que amb proutes feines han quallat al damunt dels vehicles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.