Punt divers

La neu dificulta la recerca del jove desaparegut a la Molina

COMARQUES GIRONINES

La neu que aquesta nit està caient sobre l'estació d'esquí de la Molina dificulta la recerca del jove desaparegut aquesta tarda mentre practicava 'snowboard'. Segons ha pogut saber l'ACN, el noi respon a les inicials A.P., té 23 anys i és del Maresme, probablement de Mataró. La xicota del jove ha donat l'avís de la desaparició a les sis de la tarda, quan el noi no ha acudit a l'aparcament, on havien quedat per retrobar-se a les cinc de la tarda. Una vuitantena de persones, entre efectius de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Bombers, personal de l'estació i també voluntaris procediran la recerca durant tota la nit. Els agents també s'ajuden de gossos rastrejadors per trobar el noi.

El fet que no hagi parat de nevar preocupa als agents ja que la neu dificulta el rastreig de la zona perquè tapa les empremtes que hagi pogut deixar el jove abans de desaparèixer.

Els treballs de recerca es centren a la zona dels remuntadors i les pistes i, quan finalitzi la recerca per aquesta zona, es procedirà a revisar tots els perímetres i fer una recerca més extensiva per la zona.

Segons han informat els Bombers, el jove tenia experiència en la pràctica esportiva de l''snowboard'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.