Punt divers

El temporal de neu i de vent deixa sense electricitat desenes de cases a La Selva

La forta nevada i les ràfegues de vent d'aquest dilluns han provocat incidents en les línies elèctriques del municipi de Riells i Viabrea. Els veïns d'aquesta zona estan sense llum des d'ahir al vespre, després que el temporal fes caure alguns arbres sobre les línies elèctriques que comunicaven Fogueres de Montsoriu amb les poblacions del voltant. A primera hora del matí, els fils elèctrics caiguts tallaven la carretera a l'alçada de Coll de Castellar. No ha sigut fins al migdia quan s'han retirat per evitar incidents a la via de circulació. Fecsa-Endesa no ha informat als habitants sobre quan es restablirà el servei i, de moment, resten incomunicats i sense sistema de calefacció.

El temporal de neu i de vent d'ahir ha deixat incomunicada part de la comarca de La Selva on els habitants s'han vist afectats per la caiguda d'uns fils elèctrics a la carretera que uneix Riells i Viabrea amb la urbanització Fogueres de Montsoriu. Els veïns d'aquesta zona resten sense servei elèctric des d'ahir al vespre i no saben quan podran tornar a tenir electricitat. L'avaria va tenir lloc al voltant de les nou del vespre quan el fort temporal va fer caure uns arbres sobre les línies elèctriques que comunicaven Fogueres de Montsoriu amb els pobles més propers. Els fils han estat tot el matí estesos sobre la carretera fins ben entrat el migdia, quan s'han retirat per evitar possibles incidents amb els vehicles que hi volien circular. La situació d'incomunicació que viuen els veïns afectats per l'avaria s'agreuja pel fet de no poder fer anar els sistemes de calefacció i de cuina. Els habitants reclamen informació als responsables del servei sobre la situació. Fecsa Endesa, de moment, no ha informat sobre quan tindrà lloc el restabliment de les línies elèctriques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.