Punt divers

El Seprona investiga una substància altament inflamable que s'ha enganxat a les xarxes d'una barca de pesca del Cap de Creus

COMARQUES GIRONINES

El Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil ha obert una investigació al voltant d'una substància altament inflamable que s'ha enganxat a les xarxes d'una barca de pesca del Cap de Creus. La barca va sortir aquest dijous a feinejar i quan va tornar al port portava impregnada la substància entre les xarxes. Aquest divendres cap al migdia, els pescadors s'han adonat que les xarxes i les cordes fumejaven. Han intentat apagar-les, però els ha estat impossible i han optat per treure els aparells. Les flames que s'han originat aleshores desprenien un foc tant viu que arribava fer forats al formigó. El Seprona sospita que la matèria és fòsfor, i ha pres mostres per enviar-les a analitzar als laboratoris de Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.