Punt divers

Gandesa acollirà a mitjan gener una reunió d'ajuntaments catalans i aragonesos per sumar adhesions al desdoblament de la N-420

TERRES DE L'EBRE

L'Ajuntament de Gandesa serà l'escenari, a mitjan mes de gener, d'una reunió entre els ajuntaments de les Terres de l'Ebre i el Priorat impulsors del projecte de desdoblament de la N-420 per donar continuïtat a l'autovia A-68 (que creua Aragó fins Valdealgorfa) amb ajuntaments de la zona aragonesa que també aposten per aquesta variant com a sortida ràpida de la regió amb el Mediterrani. Segons ha confirmat l'alcalde de Gandesa, l'independent Miquel Aubà, aquest serà el primer pas d'aquest proper 2008 en la línia d'aconseguir el màxim suport polític institucional, tant a Catalunya com a l'Aragó (especialment del seu govern autonòmic), perquè el Ministeri de Foment acabi optant per l'opció del desdoblament de la N-420 (que suposaria descartar l'opció de Morella fins Vinaròs) un cop disposi de l'estudi previ que ha d'avaluar les diferents possibilitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.