Punt divers

Dos joves de 34 anys de Torelló moren d'accident de circulació a Nova Zelanda

Dos veïns de Torelló (Osona) de 34 anys han mort en un accident de circulació produït aquest dimarts quan l'autocaravana en la qual viatjaven va topar amb un camió a quatre quilòmetres de la ciutat nova zelandesa de Towai. Segons una informació del diari local 'Stuff', els joves morts són Joan Roma Serra i Eva Fajula Rovira, ambdós de 34 anys. La policia de Nova Zelanda ha fet pública aquest dimecres la identitat de les dues víctimes després que se n'hagi pogut informar als familiars. Segons han explicat fonts de la policia al rotatiu novazelandès, l'accident va tenir lloc quan l'autocaravana en què viatjaven els dos osonencs va col·lidir amb un camió.

L'accident va passar a la regió de Northland, uns 200 quilòmetres al Nord d'Auckland, la capital econòmica del país. El sinistre va passar cap a tres quarts d'onze del matí, hora local.Segons explica el rotatiu en l'accident també s'hi va veure un tercer vehicle, que va topar amb l'autocaravana dels dos osonencs. Una dona i un nen d'aquest tercer vehicle van resultar ferits lleus. La carretera nacional 1 va haver de ser tallada a causa de l'accident. Actualment Nova Zelanda es troben en plena operació sortida de les vacances d'estiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.