Punt divers

El Consell Comarcal del Solsonès crea un nou organisme per gestionar conjuntament les fires

El Ple del Consell Comarcal del Solsonès ha aprovat la creació d'un nou organisme anomenat 'Solsonès Fires' per tal de gestionar conjuntament els certàmens firals 'amb més força i entitat pròpia', tal com ha explicat Albert Muntada, director de la Fira de Sant Isidre. El nou organisme també ha de servir a l'hora de negociar tant amb els proveïdors d'infraestructures com amb les administracions. De moment 'Solsonès fires' assumirà cinc certàmens per tal de donar a conèixer els principals atractius del Solsonès com són, per exemple, el bolet o el trumfo, ha comentat Muntada.

Muntada ha explicat que, a partir d'ara, hi haurà un equip encapçalat pels diferents agents econòmics, socials i culturals de la comarca per gestionar aquestes fires que s'han consolidat en els darrers anys, com són la del Vehicle d'Ocasió de Solsona, la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, la del Trumfo i la Tòfona i la de Sant Isidre. Dins el marc de 'Solsonès Fires' es crearan subcomissions específiques per a cada certamen per tal d'aconseguir més flexibilitat i operativitat a l'hora d'organitzar cada una de les 5 mostres que, de moment, durà a terme el Consell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.