Punt divers

Solsona nomena David Rodríguez com a nou alcalde de la ciutat després de la mort de Xavier Jounou

L'ajuntament de Solsona ha investit aquest dissabte, el republicà David Rodríguez com a nou alcalde de la ciutat després de la mort, el passat 13 de gener, de l'anterior alcalde Xavier Jounou. Rodríguez ha estat elegit amb 8 vots a favor i 5 en blanc. La investidura s'ha realitzat en un ple extraordinari en què també s'ha investit Clara Augut com a nova regidora d'ERC. El nou alcalde, David Rodríguez, ha afirmat que, tot i que té una 'mica de por', afronta el càrrec amb 'moltes ganes' i 'empenta' perquè s'ha de 'suplir' una persona 'molt important'. Rodríguez ha demanat a la població de Solsona que no el comparin amb el seu predecessor, ja que, com ha afirmat, és 'alcalde perquè el Xavier no hi és'.

Seguint l'orde de la llista d'ERC a Solsona, el número dos és el regidor Salvi Nofrarias. Tanmateix, Nofrarias ha renunciat al càrrec d'alcalde cedint el lloc al fins ara regidor de Salut, Acció Social i Comunicació, David Rodríguez. Nofrarias ha definit Rodríguez com una persona 'honesta' i 'dialogant'. El nou alcalde de Solsona ha explicat que la línia que seguirà serà de 'continuïtat' de l'obra de Jounou, ja que, com afirma, 'és la millor manera perquè hi hagi una imatge de govern forta i no de transitorietat'. Si no es continués l'obra de Jounou, ha expressat Rodríguez, 'aquest any i mig que resta seria caòtic'.David Rodríguez ha fet també una crida a la ciutadania de Solsona per tal que 'no el comparin' amb el seu predecesor Xavier Jounou. 'Tot i que és inevitable que la gent faci comparacions' ha reconegut el nou batlle. Segons Rodríguez, si el Xavier 'encara hi fos, seria ell l'alcalde'. Per això 'demana' que 'la gent no faci aquest gest' de comparar-lo amb el desaparegut alcalde solsonenc, qui va morir el passat 13 de gener víctima d'un càncer de pàncrees que se li va diagnosticar dos mesos i mig abans. El primer acte públic en el qual participarà David Rodríguez com a alcalde serà la presentació del projecte del casal cívic de Solsona, el pròxim dissabte 30 de geern. Aquesta convocatòria estava prevista per dissabte passat, però es va ajornar per la defunció de Xavier Jounou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.