Punt divers

Espinelves crea la Ruta dels Miradors, el primer sender del municipi

COMARQUES GIRONINES

Espinelves ha acabat la senyalització de la Ruta dels Miradors, la primera ruta senderista de la que disposa aquest municipi. El recorregut del sender és d'uns set quilòmetres. El nom de la ruta s'ha escollit perquè aquesta passa per Can Serrabassa i El Salou, dos dels punts on es pot veure una millor imatge del municipi.

Per fer la ruta s'han recuperat vials com l'antic camí de Salou que després d'estar quasi extingit s'ha netejat i senyalitzat. Amb aquesta iniciativa, Espinelves s'equipara amb municipis veïns com Viladrau, Sant Hilari, Arbúcies i Vilanova de Sau que ja disposen de vàries rutes.

Segons un membre d'Espinelves-viu, grup polític vinculat a Esquerra (ERC), aquesta ruta senderista passa per dues propietats privades. També és el camí que fan moltes persones per anar a caçar, cosa que s'hi s'omple de passejants, n'impedirà l'activitat.

També denuncia que l'ajuntament, del PSC, ha reconvertit el projecte inicial del Passeig Montseny d'un pressupost de 100.000 euros ideat per l'anterior govern, de Convergència i Unió, en un de més de 300.000, i n'ha incomplert la normativa de presentació. Ara, gràcies a una al·legació presentada per Espinelves-viu per aquest incompliment, i que probablement "serà acceptada", els veïns del poble "no estan obligats a pagar ni un cèntim" del nou passeig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.