Punt divers

Reobren parcialment l'AP-2 després de l'accident d'un camió cisterna carregat de gas

El trànsit a l'AP-2 s'ha restablert parcialment aquest dimarts a partir de tres quarts de dotze del migdia després de l'accident d'un camió cisterna carregat de gas a l'alçada de Puigverd de Lleida (Segrià). De moment, els vehicles circulen en els dos sentits de la marxa pel carril en direcció Barcelona, ja que el sinistre s'ha produït en direcció Saragossa. Mentre duren les tasques de neteja a la carretera, els Mossos d'Esquadra desvien el trànsit per Lleida i les Borges Blanques, i per tant, no s'han registrat retencions destacades en aquest punt. L'accident, que no ha causat cap fuita de gas, ha obligat Protecció Civil a activar el pla Transcat en fase d'alerta.

Al punt del migdia, encara hi havia dotacions de Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra a l'espera de dur a terme el trasllat del gas a un altre camió de les mateixes característiques i en plenes condicions de seguretat. L'accident ha obligat a activar a dos quarts de vuit, la fase d'alerta del Pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat).Com a conseqüència de l'accident el conductor del camió ha resultat ferit lleu i la cisterna, que transporta gas natural liquat (baixa temperatura), ha bolcat i s'ha malmès el recobriment exterior.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.