Punt divers

Detingut, en ple dia, un conductor que circulava per Torelló multiplicant per sis la taxa d'alcoholèmia

La Policia Local de Torelló (Osona) va enxampar dilluns a les sis de la tarda un conductor que circulava pel nucli urbà de la població amb una taxa d'alcohol d'1,57 mg/l, sis cops per sobre la taxa màxima autoritzada. L'home, de 46 anys i veí d'Orís (Osona), també tenia el permís de conduir caducat, segons han informat fonts policials. L'home ja havia estat jutjat i condemnat amb la retirada de permís de conduir fa una setmana per un delicte contra la seguretat en el trànsit, comès a Vic el 10 de març, després de donar una taxa d'alcohol de 1,34 mg/l, tal i com han explicat les mateixes fonts.

Dilluns a la tarda una trucada d'un veí va alertar al cos local que hi havia un vehicle circulant pels carrers de manera descontrolada. Després de l'avís, la patrulla va trobar el vehicle i el seu conductor, que havien xocat amb un altre vehicle que estava estacionat al carrer Santa Llúcia. L'individu presentava símptomes 'evidents', segons la policia, de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Després de les proves pertinents s'imputa al conductor un delicte contra la seguretat en el trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.