Punt divers

Alcaldes i portaveus del PSC al Camp de Tarragona reiteren la seva condemna a la moció de censura de Constantí

CAMP DE TARRAGONA

Alcaldes i portaveus del PSC han reiterat aquest divendres al vespre la seva condemna a la moció de censura presentada al municipi de Constantí (Tarragonès). Els prop de 80 alcaldes i representants del partit al Camp de Tarragona han manifestat, a través de la signatura conjunta d'un manifest, el seu rebuig a la moció presentada per un membre del PSC i l'han qualificat com 'la pitjor perversió de la democràcia i una burla a la voluntat dels ciutadans expressada a les urnes'.

Els representants socialistes i el mateix partit lamenta profundament que un membre de la candidatura socialista de Constantí exigís el passat estiu accedir a l'alcaldia amb el xantatge i l'amenaça que, de no ser així, provocaria una moció de censura a l'equip de govern muncipal.

El PSC ha afirmat que no pot tolerar que ningú vulgui accedir a l'alcaldia d'un municipi d'aquesta manera i menys, quan els ciutadans no han tingut l'oportunitat d'opinar a través de les urnes.

Al mateix escrit, el PSC condemna l'actitud de diferents líders de CiU i d'ERC que fins al moment, no ha manifestat el seu rebuig i el 'seu fàstic per aquesta traïció a la voluntat popular'. El PSC ha afirmat també que per 'dignitat democràtica' han de desautoritzar als seus representants a Constantí i 'cridar-los al respecte a la democràcia'.

De no fer-ho, el PSC ja ha afirmat que els considerarà no només còmplices, sinó coautors d'aquesta moció de censura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.