Punt divers

Ingressa a presó un home que va atracar diverses botigues del Tarragonès

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat Francisco Jesús M. S., de 33 anys, veí de Constantí (Tarragonès) i de nacionalitat espanyola, després que atraqués una farmàcia de la Pobla de Mafumet (Tarragonès). Segons els Mossos, el detingut va intimidar la propietària amb una navalla, la va lesionar llençant-la al terra i es va endur 500 euros. Els agents van trobar el vehicle amb què havia fugit el lladre i el van detenir a Constantí. L'home va admetre haver intentat atracar també una papereria de Vilallonga del Camp (Tarragonès). La investigació ha permès esclarir tres robatoris més fets a la mateixa papereria el gener i l'abril. Els Mossos li imputen set robatoris amb violència i intimidació.

Així, el detingut seria també el responsable d'un atracament a un restaurant de Constantí. En tots els robatoris, el detingut entrava a plena llum del dia, de vegades encaputxat, després d'esperar que la propietària de l'establiment es trobés sola, i la intimidava amb una navalla per endur-se la recaptació de l'establiment. L'home actuava amb rapidesa i fugia per diverses carreteres i camins fins que s'amagava al seu domicili. En la detenció, els Mossos van recuperar els 500 euros robats a la farmàcia de la Pobla de Mafumet. L'home va passar dissabte passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tarragona, que va decretar el seu ingrés a presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.