Punt divers

Condemnen a un any i mig de presó un conductor que anava begut, sense assegurança i permís de conduir

El jutjat de Vic ha condemnat un noi de 33 anys un any i mig de presó, a una sanció econòmica i a fer treballs en benefici de la comunitat després de ser enxampat conduint de forma temerària, de no disposar de permís de conduir ni assegurança i superant quatre vegades la taxa d'alcoholèmia permesa. Els fets s'han produït a falta de pocs minuts per les quatre de la matinada quan una patrulla de la Policia Local de Torelló (Osona) ha trobat un cotxe fent ziga-zagues. El conductor no ha fet cas de l'alto que li han donat els agents. Finalment, el cotxe ha pogut ser aturat al carrer Balmes on se li han fet les proves i comprovacions per instruir-li la denúncia.

En el control d'alcoholèmia el conductor ha donat una taxa superior a la permesa de 0'95 mg/l, una quantitat que comporta la instrucció de diligències penals.  Donada la gravetat dels fets, i en tractar-se de delictes dels qual la Policia Local en té plena competència, l'individu J.B.M.R, de 33 anys, ha estat posat a disposició judicial i traslladat directament al Jutjat de Guàrdia de Vic.En l'escorcoll, també se li ha intervingut una substància estupefaent, presumiblement cocaïna i una pistola simulada, per la qual cosa se li ha tramitat una denúncia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.