Punt divers

Mor el conductor d'un turisme en col·lidir frontalment contra un camió a Fornells de la Selva

El conductor d'un turisme ha mort aquest dilluns a primera hora de la tarda després de col·lidir frontalment contra un camió a Fornells de la Selva (Gironès), segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident s'ha produït al quilòmetre 709 de la carretera N-II, pocs minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda. En el sinistre, que ha obligat a tallar la N-II en els dos sentits de la marxa, també s'hi han vist implicats un altre camió i un altre turisme. Mentrestant, el trànsit s'ha hagut de desviar i no s'ha restablert parcialment, en sentit nord, fins a les cinc de la tarda. Pel que fa en sentit sud, la carretera segueix tallada i es desvien els vehicles.

Al lloc dels fets s'han desplaçat sis dotacions dels mossos, 4 dels Bombers de la Generalitat, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), grues i personal del servei de manteniment de carreteres.Poc abans de dos quarts de sis de la tarda, es desconeixia encara la identitat i l'edat de la víctima mortal de l'accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.