Punt divers

L'Incasòl treu a la venda uns 10.000 metres quadrats de sòl nou per a activitats econòmiques a Solsona

L'Incasòl ha tret a la venda una parcel·la del polígon 1 del sector d'activitats econòmiques Partida de Santa Llúcia de Solsona. Es comercialitza una parcel·la de gairebé 10.000 metres quadrats destinada a indústria aïllada. El preu de sortida s'ha fixat en 90 euros el metre quadrat de sòl i està oberta a sectors empresarials que vulguin instal·lar-se a la comarca del Solsonès. El polígon 1, que ara es comercialitza, té una superfície de 2,34 hectàrees i en les obres d'urbanització s'han invertit 855.000 euros. L'espai se situa al sud-est de la ciutat. La carretera C-55 de Solsona a Manresa travessa l'àmbit del polígon i s'ha construït una rotonda per solucionar l'accés a la nova àrea industrial.

Aquesta actuació representa la primera fase de l'àmbit industrial Partida de Santa Llúcia que comptarà amb una superfície total aproximada de 46 hectàrees destinades a activitats econòmiques. Actualment, l'Incasòl està tramitant el planejament dels polígons 2 i 3 del mateix sector. Es preveu que el Pla parcial del sector Santa Llúcia, que inclou els polígons 2 i 3, es pugui aprovar definitivament a finals del 2010. El sector d'activitat econòmica Partida de Santa Llúcia forma part de les diferents actuacions que està realitzant el Govern a través de l'nstitut Català del Sòl per aportar nou sòl i potenciar el creixement industrial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.