Punt divers

Rescaten en vida un home que estava aïllat prop d'un refugi de Setcases des de feia quatre dies

Els Bombers de la Generalitat han rescatat en vida un home que estava aïllat des de feia quatre dies prop del refugi Coma de Vaca, a Setcases (Ripollès), perquè s'havia trencat la tíbia. El cos d'emergències ha informat que no els consta que hi hagués cap denúncia per desaparició. L'home, Xavier C. R., veí de Barcelona i de 44 anys s'hauria alimentat durant aquests dies amb el menjar que portava a la motxilla i de l'aigua d'un rierol, segons han explicat els Bombers. En un primer moment l'han traslladat a l'Hospital de Campdevànol i, llavors, l'han portat amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell. Ha estat una parella qui ha avisat els Bombers a un quart de vuit d'aquest vespre.

La parella, en sentir crits de l'home, ha avisat els Bombers amb el polsador d'emergència que hi ha al refugi Coma de Vaca. Llavors, dues dotacions del GRAE i un helicòpter medicalitzat s'han desplaçat a la zona. Finalment, han localitzat el ferit, cap a tres quarts de nou, en una zona amb poca visibilitat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.