Punt divers

Detingut el presumpte autor de cinc robatoris amb força en establiments, pisos i locals de Tortosa i Roquetes

Agents de la Unitat d'Investigació (UI) dels Mossos d'Esquadra van detenir el dia 1 de juny Jesús P.B., veí de Tortosa, de 33 anys i de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta implicació en cinc robatoris amb força a establiments i equipaments de Tortosa i Roquetes (Baix Ebre). Les investigacions de la UI el van poder relacionar amb quatre robatoris comesos durant els mesos d'abril i maig d'aquest 2009 en una pastisseria, on hauria forçat les reixes de la porta amb una cisalla; en un forn de pa; en un pis en construcció, d'on s'hauria endut petits electrodomèstics; i en un basar, tots de Tortosa, així com també en una llar d'infants de Roquetes, on hauria entrat a robar el mes d'abril del 2008.

Els investigadors van trobar a casa del detingut alguns dels objectes sostrets en aquests robatoris. L'home, que actuava generalment de matinada, feia servir una cisalla, que havia modificat per dissimular-la, per tal de forçar les reixes de les portes i així poder entrar als locals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.