Punt divers

Els Bombers apaguen un incendi en un magatzem de Riells i Viabrea

Els Bombers de la Generalitat han apagat aquest dilluns al vespre un incendi en una nau industrial de Riells i Viabrea (Selva) que actualment funciona com a magatzem. S'hi han desplaçat vuit dotacions del cos, que ha rebut l'avís del foc poc abans de dos quarts de vuit del vespre i l'ha extingit en uns 20 minuts. L'incendi ha cremat caixes, cartrons, bicicletes elèctriques i altres objectes que es trobaven a la nau, que antigament havia estat una fàbrica. D'altra banda, el foc no ha provocat danys personals ja que el magatzem sembla ser que estava buit. Els Bombers han treballat en un altre incendi aquest dilluns, en aquest cas en un habitatge abandonat de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

En el foc de Santa Coloma ha cremat una habitació de la casa, aïllada i situada al número 18 del carrer Rafael Casanova. Ha començat poc després de les nou del vespre i ha estat extingit també en uns 20 minuts. Els Bombers, que hi han desplaçat cinc dotacions, han afegit que en aquest cas l'espai també estava buit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.