Punt divers

La Guàrdia Civil intervé a un particular un dipòsit d'armes i municions de la Guerra Civil

La Guàrdia Civil ha intervingut a un particular un dipòsit d'armes i municions propis de la Guerra Civil a la Urbanització Els Hostalets, al municipi Els Pallaresos (Tarragonès). A l'habitatge, situat al carrer Maresme, s'han trobat armes i municions, i en un pati adjacent, bombes d'aviació, projectils d'artilleria i altres artefactes barrejats amb ferralla. Durant l'operació feta aquest dijous, s'ha procedit a la detenció de Jesús Àngel B.L., de 58 anys . Segons han informat, és una persona gairebé jubilada que es dedica a col·leccionar armes i municions des de fa uns deu anys. La Guàrdia Civil li imputa un delicte de dipòsit d'armes i municions de guerra i altre de tinença il·lícita d'armes.

Després de tenir-ne coneixement del fet per la denúncia d'un dels veïns, la Unitat Orgànica de Policia Judicial i l'Equip de Desactivació d'Explosius amb la col·laboració de l'Equip de Desactivació de Mossos van dur a terme un registre a l'habitatge on es va trobar tot el material.Els projectils es trobaven en l'exterior de l'habitatge barrejats amb ferralla mentre que les armes, curtes i llargues així com les municions, es trobaven en l'interior del mateix.  La major part dels projectils i de les armes procedeixen de la Guerra Civil i algunes d'elles es trobaven carregades tot i que amb cartutxos de calibres que no corresponien.   Entre el material trobat cal destacar 37 armes curtes, 21 armes llargues, gairebé 200 projectils, centenars de granades així com una bomba d'aviació i una vintena de projectils antiaeris tant carregats com no.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.