Punt divers

El grup gironí Miquel Alimentació preveu obrir 500 supermercats en franquícia a tot l'Estat en cinc anys

El grup gironí Miquel Alimentació preveu obrir 500 supermercats en franquícia arreu de l'Estat en els propers cinc anys. L'empresa majorista ha ampliat el negoci i, a partir d'ara, també es convertirà en franquiciador dels supermercats de la marca 'Spar'. La intenció del grup, amb seu a Vilamalla (Alt Empordà) és la d'anar implantant el model en aquells punts de la geografia estatal on ‘Spar' no hi estigui present. Miquel Alimentació preveu tancar aquest 2009 amb un volum de negoci de 1.088 milions d'euros (MEUR).

El grup gironí, el primer estatal del sector per volum de facturació, ha ampliat el negoci. A partir d'ara, Miquel Alimentació també començarà a actuar com a franquiciador dels supermercats de la marca 'Spar'. L'empresa s'ha marcat com a objectiu assolir, en cinc anys, la xifra de 500 supermercats nous sota el paraigües de la marca arreu del territori estatal.Segons ressalta la mateixa empresa, el repte és el d'implantar 'una franquícia vertical claus en mà, i oferir als franquiciats Spar un servei integral de subministrament, gestió, suport comercial, comptabilitat i administració'. Per fer-se càrrec d'aquesta nova línia de negoci, Miquel Alimentació ha incorporat un nou directiu, Alfonso Domínguez.La cadena de supermercats 'Spar' compta amb 15.200 establiments repartits a 34 països. Amb una facturació de 28.000 MEUR, actualment és la més gran del món del comerç independent. A l'Estat, el grup Spar Espanyola hi té més de 1.000 supermercats. A més de Miquel Alimentació, al seu capital també hi participen empreses de distribució independents que tenen les llicències de la marca.Miquel Alimentació preveu tancar aquest 2009 am b un volum de negoci de 1.088 MEUR. L'empresa gironina centra la seva activitat majorista a través de la línia de 55 cash&carry 'Gros Mercat'; de la venda al sector de la restauració, mitjançat 'Miquel Food Service'; de les línies d'importació i exportació, i de la venda a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Miquel Alimentació Grup també té una cadena de 117 supermercats propis amb la marca 'Suma', i 435 supermercats senyalitzats amb les marques 'Suma' i 'Pròxim'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.