Punt divers

El jutjat deixa en llibertat amb càrrecs els quatre homes detinguts acusats de robar coure a Olius

El jutjat de Solsona ha deixat en llibertat amb càrrecs els quatre homes detinguts acusats de robar coure al terme municipal d'Olius (Solsonès). Els Mossos d'Esquadra els havien detingut dijous acusats de voler robar 91 rotlles de coure de la línia elèctrica Adrall Manso-Figueres, A la una de matinada de dijous una patrulla dels mossos va veure uns cables de la línia tallats, prop de la cripta d'aquest municipi del Solsonès. A prop del punt hi van localitzar 91 rotlles de coure preparats per ser recollits. Els agents van sentir com quatre persones s'apropaven al lloc i que van fugir al detectar la presència dels policies.

Els quatre individus van ser localitzats durant el dijous en una carretera propera a Olius i en un polígon de Solsona, segons han informat fonts del cos policial. Els homes són veïns de Badalona (Barcelonès) i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)La policia va intervenir la furgoneta i el turisme que portaven els detinguts. El mateix dia 19, Policia Local de Solsona va localitzar una furgoneta estacionada al carrer Alzineres d'aquesta població lleidatana que també estaria relacionada amb aquest robatori de coure. Aquest vehicle també va ser intervingut. Els detinguts van passar a disposició judicial el divendres i el jutge en va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs. Els detinguts són Leonte M., 33 anys, veí de Badalona: Sergiu S., 21 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet; Benone A., 25 anys, veí de Badalona i Tudorel M., 29 anys, veí de Badalona. Les quatre persones són nascudes a Romania.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.