Investiguen l'estranya desaparició d'una portera de Tarragona i el seu cunyat

Fa tres setmanes que no donen senyals de vida, i el jutge ha decretat el secret de sumari del cas

Els Mossos d'Esquadra de Tarragona fa tres setmanes que estan realitzant tot un seguit d'intenses gestions per localitzar un veí i una veïna dels Pallaresos que són cunyats i dels quals, concretament, els seus familiars va denunciar la desaparició el dia 27 de març passat. Segons van explicar ahir fonts pròximes al cas, la dona desapareguda és Julia Lamas, de 56 anys, i que fa molts anys que treballa com a portera d'un edifici situat al número 108 de la rambla Nova de Tarragona. D'altra banda, l'home a qui la policia també està intentant trobar és Maurici Font, marit de la germana de Lamas. El desaparegut té 50 anys i feia un temps que estava jubilat (anteriorment, havia treballat com a zelador a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona).

Col·laboració ciutadana

Ahir, els familiars dels desapareguts van penjar en diverses localitats, com ara Tarragona o els Pallaresos, cartells amb les fotografies de Julia i Maurici. En el mateix cartell, que també es va repartir entre alguns comerços, s'hi llegeix el dia des del qual no se n'ha tingut cap més notícia i es fa una crida a la col·laboració ciutadana, ja que s'hi afegeix que si alguna persona els veu es posi en contacte amb la policia. Amb tot, el jutge que s'ha fet càrrec del cas n'ha ordenat el secret de sumari, davant d'alguns indicis que apunten que la desaparició no hauria estat voluntària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.