Punt divers

Ingressen a presó els dos detinguts acusats d'intentar robar en una entitat bancària a Amer

Els Mossos d'Esquadra han informat que aquest dissabte han ingressat a presó els dos detinguts aquest divendres acusats d'intentar robar en una entitat bancària a Amer, després de passar a disposició judicial. Els agents van detenir Miguel R. P., de 47 anys, nacionalitat espanyola, veí d'Anglès i Manuel A. Q., de 50 anys, nacionalitat espanyola, veí de Girona, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a una entitat bancària. Al voltant de les set del matí de divendres i gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van rebre l'avís que, possiblement, s'estava intentat robar a una entitat bancària de la població d'Amer.

Una vegada al lloc, els mossos van trobar-hi dues persones que estaven fent un forat d'uns cinquanta centímetres d'ample a una habitació al costat del despatx del director de l'entitat. Els Mossos, davant les evidències, van detenir els dos homes.Una vegada detinguts els dos lladres, els Mossos van escorcollar-los. De resultes del registre, els agents van trobar una arma (possiblement simulada), un parell de passamuntanyes i brides. Fet que els va fer pensar que possiblement les intencions dels lladres eren esperar al director a l'interior de l'entitat i una vegada dins cometre el robatori amb violència i intimidació per aconseguir els diners de la caixa forta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.