Punt divers

Mor el menor d'edat ferit greu en l'accident de Riells i Viabrea

L'accident d'un vehicle al nucli urbà de Riells i Viabrea (Selva), aquest divendres a la nit, s'ha saldat finalment amb una víctima mortal. Es tracta d'un menor d'edat que en un primer moment va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on posteriorment va morir. El conductor, Aleix L. N. de 18 anys i veí de Riells i Viabrea, no havia obtingut mai el permís de conduir. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el conductor va donar positiu a la prova de detecció de consum de substàncies estupefaents. El jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i per un delicte d'homicidi imprudent.

L'accident es va produir poc abans de les dotze de la nit al carrer principal del polígon industrial de Riells i Viabrea on un Seat Ibiza amb matrícula de Barcelona va sortir de la via. Els dos ocupants van quedar atrapats a l'interior del vehicle. En l'accident van intervenir serveis sanitaris, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i el cos de vigilants municipals de Riells i Viabrea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.