Punt divers

Mor un home de 44 anys en un xoc entre dos camions a Muntanyola

Un home de 44 anys ha mort aquest dimecres a la tarda en un xoc entre dos camions a l'Eix Transversal, a l'alçada de Muntanyola (Osona), segons han informat els Mossos d'Esquadra. La víctima mortal és Àngel S. D., de 44 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Gironella (Berguedà). L'accident s'ha produït al quilòmetre 166 de l'Eix Transversal pocs minuts abans de les quatre quan un dels dos camions ha envaït el carril contrari després que es rebentés un dels pneumàtics del seu vehicle. Com a conseqüència de l'impacte, el conductor d'un dels tràilers ha mort, mentre que el de l'altre vehicle, de nacionalitat portuguesa, ha patit ferides greus.

En l'accident, han resultat ferides tres persones més, una d'elles amb pronòstic greu i s'hi ha vist implicats dos vehicles més, un turisme i nua furgoneta que també han col·lidit entre ells. Els seus conductors han resultat ferits lleus. La circulació en aquest punt de l'Eix Transversal s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la circulació. Els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per la carreteres C-25d, en sentit Manresa, i C-59, en sentit Girona.Fins el lloc dels fets s'han desplaçat 7 dotacions dels Mossos d'Esquadra i 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.