Punt divers

ICV nega que la seva formació a Tivissa estigui a favor del cementiri nuclear i demana 'rigor i unitat' a ERC

La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha negat aquest dilluns que la seva formació a Tivissa (Ribera d'Ebre) estigui a favor del cementiri nuclear. Ortiz ha recordat que la regidora ecosocialista de l'Ajuntament de Tivissa està tancada al Consell Comarcal amb els companys d'ERC en protesta per la possibilitat que Ascó (Ribera d'Ebre) sigui candidat a acollir aquesta infraestructura. La portaveu ecosocialista ha respost així al portaveu republicà, Ignasi Llorente, qui aquest matí ha destacat que el seu partit és l'únic que s'oposa al cementiri en tots els àmbits. I és que algunes fonts d'ERC han assegurat, posant d'exemple a Tivissa, que hi ha regidors de CiU, PSC i ICV que estan a favor del cementiri.

Ortiz ha demanat a ERC 'rigor i unitat' en tot el que faci referència al cementiri nuclear i ha adveritit que 'només anant tots a una aconseguirem que la instal·lació del cementiri nuclear s'aturi'. La portaveu ecosocialista també ha recordat a Llorente que el representant de la formació ecosocialista al Consell Comarcal de la Ribera la passada legislatura, Fermí Pellicer, va signar acords amb la seva formació en contra del cementiri nuclear a les Terres de l'Ebre, i que l'Ajuntament de Tivissa va aprovar una moció amb els vots favorables d'ICV per garantir que aquest municipi no presentaria mai candidatura a tenir el cementiri nuclear. Ortiz també ha assenyalat que ICV es va adherir a la plataforma en contra del cementiri nuclear des què es va crear.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.