Punt divers

Els Mossos eviten un robatori a una entitat bancària d'Amer i detenen els dos lladres 'in fraganti'

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Interior (Santa Coloma de Farners), han detingut aquest matí Miguel R. P., de 47 anys, nacionalitat espanyola, veí d'Anglès i Manuel A. Q., de 50 anys, nacionalitat espanyola, veí de Girona, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a una entitat bancària. Al voltant de les 7 del matí i gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners han rebut l'avís que, possiblement, s'estava intentat robar a una entitat bancària de la població d'Amer. Després de rebre aquesta alerta, els agents s'hi han adreçat d'immediat per tal de comprovar els fets.

Una vegada al lloc, els mossos han trobat dues persones que estaven fent un forat d'uns 50 centímetres d'ample a una habitació al costat del despatx del director de l'entitat. Els mossos, davant les evidències, han detingut els dos homes. Una vegada detinguts els dos lladres, els mossos els han escorcollat. De resultes del registre, els agents han trobat, una arma (possiblement simulada), un parell de passamuntanyes i brides. Fet que fa pensar que possiblement les intencions dels lladres era esperar al director a l'interior de l'entitat i una vegada dins cometre el robatori amb violència i intimidació per aconseguir els diners de la caixa forta. Els agents de l'Àrea Territorial d'Investigació de Girona s'ha fet càrrec de la investigació i també investiguen si aquestes persones podrien estar relacionades amb altres fets similars. Els detinguts, un dels quals, Manuel A. Q., té antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.