Punt divers

Una associació de familiars i afectats de malaltia mental a Valls vol expandir-se per l'Alt Camp i la Conca de Barberà

L'associació de persones amb malaltia mental i familiars 'Porta Oberta' s'ha presentat aquest dimarts a la tarda a les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, amb l'objectiu d'expandir-se més enllà de Valls, ciutat on es va fundar l'entitat l'any 2005 per acollir i donar suport les famílies que pateixen situacions de trastorn mental. L'acte de presentació ha tingut lloc a les set de la tarda a Valls, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Camp. L'àmbit d'intervenció de l'associació, presidida per Maria del Carmen López, se centra en el suport i orientació, així com en la promoció dels drets i la millora de la situació actual de les persones amb malaltia mental i els seus familiars.

'Porta Oberta' pretén esdevenir un recurs comunitari complementari a la Xarxa de Salut Mental de la zona de cobertura de l'entitat. La seu social de 'Porta Oberta' es troba a l'edifici de Casa Caritat, a Valls. Actualment compta amb 25 socis i forma part de la Federació Catalana d'Associacions de Familiars de Malalts Mentals (FECAFAMM).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.