Punt divers

Set dotacions terrestres i dos mitjans aeris treballen en un incendi de vegetació a Flaçà

Set dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen des d'aquest dissabte al voltant de tres quarts de quatre de la tarda en un incendi de vegetació a Flaçà (Gironès). L'incendi s'ha originat al marge de la C-66, a l'alçada del quilòmetre 20 en direcció a Palamós, i s'ha estès fins a un camp, segons han apuntat els Bombers de la Generalitat. La Direcció General de Protecció Civil manté aquest dissabte la recomanació de limitar al màxim les activitats -aquelles que siguin estrictament necessàries- en les zones forestals a causa del risc generalitzat d'incendi forestal que hi ha en la majoria de les comarques catalanes.

La Direcció General del Medi Natural manté la restricció d'accés a les zones dels massissos forestals de les muntanyes de Tivissa - Vandellòs - Llaberia - Pradell (comarques del Baix Camp, Priorat, Ribera d'Ebre i Baix Ebre), la serra del Montsant (Priorat, Garrigues i Ribera d'Ebre), els Ports de Tortosa - Beseit (Baix Ebre, Montsià, Terra Alta) i el massís de Cadiretes (Baix Empordà, Gironès, Selva).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.