Punt divers

La Fira del Bolet del Solsonès amplia l'horari del mercat i dobla el nombre de parades

La Fira del Bolet i del Boletaire del Solsonès amplia aquest any l'horari del mercat del bolet al dissabte a la tarda i dobla el nombre de parades. L'any passat només es va fer diumenge al matí però arran de la bona acollida el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès ha decidit obrir-lo més hores. D'aquesta manera es vol donar al mercat una 'envergadura' de més cap de setmana amb la voluntat d'afavorir el sector turístic, tal com explica Albert Muntada, president del Patronat. A més a més, en aquesta edició la fira tindrà la implicació del Gremi d'Hostaleria. El certamen se celebrarà del 23 al 25 d'octubre.

Albert Muntada, president del Patronat, ha explicat que després de reunir-se amb artesans, venedors i entitats s'ha decidit donar continuïtat al certamen amb més participants i amb una envergadura de cap de setmana. L'any passat van participar al mercat una desena de parades, una xifra que en aquesta edició es preveu doblar.Com a novetat, aquest any, el Gremi d'Hostaleria del Solsonès participarà en la fira i els restaurants oferiran plats cuinats amb bolets. Per al dissabte de fira els hostalers han organitzat tastets amb bolets que es faran al mercat.El president del Patronat ha destacat la col·laboració del Grup de Natura del Solsonès que organitzarà una sortida per conèixer els bolets dels boscos de la comarca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.